Мнения
Име
e-mail
Мнения и препоръки

 

Чичо Владо 5.03.2010г. :
Скъп , но ефикасен продукт.  Пил съм какво ли не , защото колената ме въртят от години – наследство от 20г. по корабите.

 

Дари 13.03.2010г. :
Взех за баща ми като новогодишен подарък.  От тогава го пие , като намали дозата на половина. Препоръча ни го ортопеда, който щеше да му слага инжекция в коляното, като нещо ново , което е с добри отзиви. От тогава всичко е коренно различно. Ходи си спокойно и не се налага да ползва бастун. Все пак искам да питам дали трябва да почива или може да продължи да го пие в малка доза непрекъснато.

 

Админ 14.03.2010г  : 
10мл. от Флекс Код съдържат количества от активни вещества , които действат  като поддържаща терапия на вече възстановената (до колкото е възможно , тъй като всеки случей е индивидуален) става. Хубавото е , че въздействието му е върху всички стави и така поддържа целия опорно – двигателен апарат.

 

Лори 2.04.2010г. :
Гоня петдесетака  и  започнаха да ме наболяват колената и гърба , особено сутрин, докато се раздвижа. Пих Ставолек и още нещо подобно ,  но болките продължиха. Взех си Флекс Код на промоция с Коксамин (за майка ми) и съм много доволна. Скованоста изчезна още на втората седмица.

 

Папарак 75 3.04.2010г. :
Искам да питам дали наистина може да замени подмяна на става.

 

Админ 4. 04.2010г. :  
Показанията на продукта са,  че представлява добра алтернатива на вътреставно инжектирана хиалуронова киселина или др. вид апликации, а не, че може да възстанови става , която е за подмяна.

 

Папарак 4.04.2010г. :
На баща ми му направиха преди година инжекция с хиалуронова киселина в ставата, която го закрепи. Казаха ни че следващата стъпка е подмяна на става. За това питам може ли с Флекс Код.

 

Админ 4.04.2010г. :
Това трябва да го каже специалист след преглед на баща Ви. Все пак е важно да знаете , че в човешкия организъм има много стави и, приемайки Флекс Код, човек се грижи за всички тях , а не само за конкретна.

 

Жанет 10.05.2010г. :
Здравейте! Три приятелки сме и трите почнахме да пием Флекс Код . Купихме си го от алея на здравето. За съжаление аз получавам разстройство. От какво може да е? Много бих искала да продължа да го пия , защото виждам с очите си ефекта при моите дружки.

 

Бобо 11.05.2010г.:
Без да съм специалист, си позволявам да подскажа , че е възможна реакция към някоя от съставките. На мене ми се случи така с друг препарат. Ще ми се да знам дали може да се пие Флекс Код , ако вече има направено вътреставно инжектиране.

 

Админ: 11.05.2010г.
Отговор към Жанет – Бобо е прав/а. Вероятно правите реакция към някоя от съставките в продукта. За съжаление не мога да Ви посъветвам как да се справите с този проблем.
Към Бобо – подобна комбинация ще подсили ефекта. Все пак е добре преди да се стигне до инжектиране, да пробвате с Флекс Код. Точно тук е силата на продукта.

 

Спортакус 5.06.2010г. :
Здрасти! Много як сайт! Не знаех , че Флекс Код има сайт. Тренирам джудо в училище и треньора ни задължи да го пием по 10гр. дневно. По-рано , особено след състезания доста ме наболяваха лактите. Сега всичко е добре само дето на нашите им се завива свят,  като дойде ред да го купуват. Не може ли нещо по-евтиничкоJ  

 

Админ 5.06.2010г.:
Цената е висока само на пръв поглед. В сайта има сравнителна таблица с най-ползваните ставни продукти. Там можете ясно да видите отношението на количество – качество на съставките и цената.

 

Жоро 7.06.2010г.:
Явно Спортакус от скоро пие такива продукти, защото на мен цената ми се вижда много нормална. Аз тренирам редовно и до скоро пиех Трифлекс на GNC. Доста скъпичко, а количеството на съставките е много по-малко. Да не говоря че ми е по-приятно да пия сироп , от колкото хапчета...

 

Папи 18.06.2010г. : 
Майка ми е на 63г. и от Урвич й изписаха Флекс Код за гонартроза.  Моля, ако някой има мнение за ефективноста на продукта в тази насока да драсне, защото все пак 47лв. не са малко, още повече че ще са нужни няколко опаковки.

 

Админ: 18.06.2010г. : 
Препоръчвам Ви да видите изследванията на Флекс Код  ето тук: http://flexcode.bg/pres.html

 

Папарак 19.06.2010г. :
Преди месец  и половина баща ми почна да пие Флекс Код , защото инжектираната преди година става започна отново да го наболява. Мисълта че ще се подложи пак на това скъпо и немного приятно изживяване го притесняваше и за това потърсих варианта с Флекс Код . Сега разбирам, защо си струва парите!

 

Детчо 30.08.2010г.
Чета рекламите на продукта от зимата. Доста лекари са се подписали под него!
Проф. Коларов е лекувал мой приятел с който тренирахме навремето баскетбол. Много е доволен. Професионалист и коректен човек. Смятам от септември да почна да пия Флекс Код, защото и на мен ми „щракат” коленете. Ще пиша пак за резултати.

 

Теодор 2.09.2010г.
Аз също съм бивш спортист. И сега подържам фигура и доста бягам. На 41г. не може без да пиеш нещо такова и да си Ок.   Имам възможност да си купувам от чужбина и се поогледах за нещо подобно (За всеки случей). Има един канадски  продукт, който е със сходно съдържание, но с по-малко хиалуронова и на два пъти по-висока цена. Мисля да се доверя. Чесно казано съм чувал добри думи за продукта и от спортни лекари.

 

Детчо 2.09.2010г.
Вече си го взех! Абе то наистина струва колкото отлежало уиски!
Дано наистина върши работа. Дали мога да пия по 10мл. на ден, като профилактика?

 

Админ 2.09.2010г.
До Детчо: няма лошо да започнете с по-малкаката доза. Ако почуствате облекчение до 3-4 седмица, значи тя ви е достатъчна за състоянието на ставите ви. Така би ви стигнало за 50 дни. По принцип  се практикува обратния вариант: започвате с 20мл. и при постигане на задоволително, за конкретния случей, състояние се преминава на поддържаща доза от 10мл.  в която поддържаща доза има повече активни вещества от препоръчителната дневна доза на много други  препарати.

 

Danail 5.09.2010г.
Видели сте вий скъпо!? Баба ми като пие илачи за по 15лв. вече две години , много евтино и излиза. Сменяги и ги кълне че не и помагат, ама за повече нямала пари. Сега има рожден ден и вместо поредната блуза дето няма да е носи , за да не е изхабява, със сестра ми сме решили да и вземем 3оп. Флекс Код.
Странно нещо сме хората! За бутилка Джони ще дадем пари, ама за нещо такова се назландисваме!

 

Али Баба 6.09.2010г.
Търсих го в аптека Медея, но ми казаха че го няма в склада. Да не би да има проблем? Не ми се занимава с куриери и ми е най-добре да си го купя от аптеката.
От Стара Загора съм.

 

Админ 7.09.2010г.
Доставки до фармацевтичните складове правим ежедневно. Вероятно става въпрос за временна невъзможност да изпълнят заявката. Така или иначе има и други складове, но бъдете сигурни че и да е имало липси вече са отсранени.

 

Иво75 7.09.2010г.
Аз си го купувам от дрогерия Верея. Имат доста голяма гама такива продукти, но фармацевтката ми го препоръча като най-ефективното за момента.

 

Мечо 7.09.2010г.
Абе има го нявсякъде по големите и добре заредени аптеки. Аз лично такива неща пазаря само от една аптека на Алабин 31 , която е като храм за спортистите. Щом там го продават значи е проверено! Лично аз мога да кажа че съм посредата на втората опаковка. Облекчение имам повече от който и да е друг продукт, който съм пил.
След тази реклама очаквам третата опаковка да ми е фри!!!
Майтапа си е майтап, но продукта си го бива.

 

Папи 9.09.2010г.
На тази „светла” дата (за по-малките – на 9.09.1944г. е освобождението на България от хитлериска Германия)  реших да драсна първите си косвени впечатления от Флекс Код. Майка ми го пие вече два месеца и малко. Изписаха и го от Урвич. Немога да е позная! Беше рухнала психически , че с всеки изминал ден се приближава до ножа. Сега се готви да помага на баща ми за гроздобера, а преди два три месеца ме питаше дали инвалидните колички ги отпускат по каса. Това е!

 

kanibal 13 20.11.2010
Вземам подържаща доза вече година.Първите шишета бяха стъклени, но след това са само пластмасови. да не би да не са оргинални? На последните забелязах на дъното им тъмно кафява утайка, която и с най-инетензивно разклащане не изчезва. Моля за уточнение по тези въпроси. Предварително благодаря!

 

Петрана 21.11.2010г:
Здравейте!
Аз съм от Плевен и намиран доста трудно Флекс Код. Даже миналата седмица ми казаха че го няма изобщо по складовете и не могат да ми го доставят. Само от вас ли бих могла да си гокупувам занапред?

 

Админ 23.11.2010г. :
Към kanibal 13: Първите доставки на Флекс Код бяха в стъклени флакони, но поради проблеми с транспортирането от декември 2009г. доставките са в PET опаковки. Това по никакъв начин не променя качествата на продукта. Относно утайката, вероятно става дума за оцветяване на дъното от естествено наличните багривни вещества в концентрирания натурален сок от касис.

 

Админ 23.11.2010г.
Към Петрана : Флекс Код се продава в цялата фармацевтична мрежа. За съжаление в Северна България нямаме медицински представители, които да следят за наличности по аптеки и дрогерии, което води до проблеми с доставките към вас, потребителите. Но дори  аптеката в момента да няма налична опаковка, фарма складовете могат да е доставят за часове. Разбира се, можете да си е поръчате и чрез сайта.
В момента, поради забавяне на доставките от Испания, Флекс Код е изчерпан в цялата мрежа. Очакваме, че до началото на месец Декември проблема ще бъде решен!

 

Златомир 8.12.2010г.:
Здравейте! Разглеждах сайта на Плантапол и не открих да предлагат Флекс Код?

 

Админ 8.12.2010г.:
Здравейте, Златомир! Нама как да откриете Флекс Код на сайта на Планта Пол, тъй като марката е собственост на Хербамедика и се разпространява в страни, където имаме изградена дистрибуционна мрежа. От януари, ще можете да намерите продукта и в аптеките в Литва и Чехия.

 

dirgo 22.12.2010г.
Мой близък, който живее във Лондон се интересува дали флекс код се разпространява и във Великобритания и как може да го поръча?

 

dig51 22.12.2010г.
Аз имам гонартроза с почти липсващ хрущял ипрепоръка за става. приемам препарата вече 2 месеца - след 2 вътрешноставни инжекции с хиалуронова киселина. Ефектът е почти като този от инжекциите. В листовката пише, че се приема 3 месеца - това означава ли, че след това има пауза и с какво времетраене е тя? профилактичният прием след това ли следва - тези детайли не са обяснени добре и моля за разяснение!

 

Админ 27.12.2010г.
Здравейте, dig51!
Честита Коледа и моля да ни извините за забавения отговор!
От писмо не става ясно дали след приема на Флекс Код сте се почувствали по-добре.
Ако това е така, то препоръката ни е да довършите  тримесечния прием на максималната доза, след което да минете на подържаща от 10мл. Целта на препарата е максимално да отдаличи нуждата от подмяна на ставата, тъй като всяка изкуствена става има "живот", след който се налага нова операция. 
Надявам се, да сме ви били полезни!
Бъдете здрав и весели празници!

 

Админ 27.12.2010г.
Здравейте, dirgo!
Честита Коледа и моля да ни извините за забавения отговор!
Към момента няма как вашия приятел да си купи Флекс Код от аптеките и дрогериите в Англия. Предстои пускането на продукта в няколко европейски страни, но листването е бавен процес, а и Англия не е между тях.
Можем да ги доставив с куриер, но няма да е евтино. Все пак нека направи запитване на www.herbamedicabg.com . Ще проверим колко ще струва на база заявката и ще го информираме.
Весели празници!

 

Админ 29.07.2011 г.
Здравейте на всички, които сте отделили време да прочетете информацията за Флекс Код на този сайт!
За нас е важно, че сте тук, защото сме убедени, че човек трябва да има възможност да взима информирано решение, особено относно здравето си. Убедени сме, че ще харесате това, което четете в сайта, но също така сме убедени и че ще харесате резултатите след лечението с Флекс Код.
Преди време имаше питане дали Флекс Код може да се закупи в Англия. От месец юли можем да отговорим с ДА на този въпрос. Флекс Код се продава по аптеките в Англия, Чехия и Македония. До края на месец октомври ще може да се закупува и от дрогериите в САЩ и Канада.
Хубаво лято и повече движение с усмивки!

 

Спас  3.4.2012г.
Здравейте! Опитах се да открия Флекс Код в Испания. От там ми казаха че се разпространява само чрез вас. Означава ли че не мога да си го купя от аптеките тук?

 

Админ 5.04.2012г.
Да. По тази тема имаше въпрос по-горе в дискусиите, но ще отговоря отново. Флекс Код е запазена марка на Хербамедика. Произвежда се ексклузивно за нас и се разпространява чрез фармацевтичната мрежа в България, Англия, Чехия, Украйна и Македония. В момента сме в преговори с Литва.

 

Пепо 15.08.2012г.
От ВМА ми изписаха Флекс Код. Приема е 20мл., веднъж на ден 6 месеца. Това прави малко над 7 опаковки. Смятат че така ще отърва операция. Може ли да получа по-добра цена ако ги взема наведнъж?

 

Админ 17.08.2012г.
За съжаление не можем да продаваме на цени, различни от тези в сайта. Продукта е партньорски и продажните цени са фиксирани. Все пак се огледайте по аптеките. Вероятно ще намерите по-добра цена при закупуване всички опаковки заедно.

 

Пепо 20.08.2012г.
Благодаря за съвета. В Марешки са на 43лв. , а кварталната аптеката каза че ако купя 1 кашон (9бр) ще ми ги даде на 41лв.  Не всеки би направил такъв жест, както вие да ме насочите как да си закупя добавката  на по-добра цена. Благодаря и успех!

 

Николета 6.09.2012г.
Става дума за дете на 9г. възраст. Диагнозата е болки от разтежа. За една година порасна много и още последните училищни дни по физическо си имаше проблеми. Мислех, че лятото и слънцето ще подобрят положението, но не виждам разлика. Вече избягва да играе с децата навън, защото много го болят коленцата. Може ли да приема Флекс Код и дали ще му е от полза.

 

Админ 6.09.2012г.
Може да приема и определено ще има облекчение, но ви съветвам да се информирате за Коксамин Киндер. Това е продукт произведен от Червени водорасли и съдържа 74 микроелемента и минерал, като най-много е калция. Разтежа е свързан с бързо израстване на костната структура и затова е добре да се погрижите и за здравината и. Продукта е изцяло натурален. Няма оцветители, консерванти, овкусители и т.н. Би трябвало с една опаковка да почувствате разликата.

 

Стефка 7.09.2012г
Здравейте! Реших и аз да си изкажа мнението за Flex code за да съм в полза на някого, който го прочете естествено.Имам проблеми с тазобедрените стави и колената.Реших да си го купя след като видях добрите отзиви за препарата, не видях и противопоказания, но какво се случи при мен?След като го закупих съм спазвала дозата от 20 мл. дневно.Някъде към 10 ден започнах да усещам задушаване и трудно преглъщане, а аз съм с увеличена щитовидна жлеза.Към 20-ят ден спрях сиропа.Преди да го пия не съм имала такива симптоми.След известно време след спирането му, всичко отшумя.А сега да споделя и другото наблюдение върху Flex code, което вече е положително!Кожата на лицето ми стана нежна и много гладка на допир, никога не е била такава, мога да я сравня с бебешката.Явно хиалуроновата киселина действа, но за съжаление при мен някоя съставка от сиропа оказа негативно въздействие.Ами, това е от мен!

 

Админ 7.09.2012г.
Здравейте Стефка, 
Благодарим ви за Е- мейла. За нас е важно мнението на нашите клиенти и се радваме, че го споделихте с нас.
Действително имаме много добри отзиви за този продукт. При вас за съжаление, по симптомите, които сте описали е вероятно да имате индивидуална непоносимост към някоя от съставките на продукта, както и сама сте установили.