СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА ФЛЕКС КОД
Д-р Яна Дамянова - Специалист по физикална медицина и рехабилитация, мануална терапия

От ноември на българския  фармацевтичен пазар се предлага най-успешната към момента формула за здрави и подвижни стави – ФЛЕКС КОД. Не случайно той бе наречен “точният код”! Безупречна комбинация на високи терапевтични дози на активни вещества, предложени в течна форма, както и наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина бе високо оценено от специалистите. Още от първото си представяне пред лекарска аудитория продуктът намери своето място при мнозина, които го включиха в ежедневната си практика. Д-р Яна Дамянова,  специалист по физикална медицина и рехабилитация, бе един от тях и ето какво сподели :

“Flex Code е наистина един съвременен продукт за лечение на артрозни заболявания. В практиката си съм използвала много продукти, но за първи път попаднах на такъв, който да е с такива високи дозировки на най-важните за нас, специалистите, активни вещества. Flex Сode включва в състава си всички компоненти, имащи доказано отношение към ставния хрущял, вътреставната структура и ставната течност. Това е единственият продукт на пазара от групата на хондропротекторите, който включва в състава си нискомолекулна хиалуронова куселина с висока дневна доза – 90 mg, която е жизненоважен елемент на хиалинния хрущял. Flex Code действа двупосочно. От една страна, глюкозаминът, хондроитинът и МСМ възстановяват нормалната структура на хрущяла и вътреставните връзки, а, от друга, хиалуроновата киселина подобрява смазващите и подхранващи функции на   ставната течност. Ето защо ефектът от приема му настъпва бързо. При пациентите ми наблюдавам освобождаване на движенията и намаляване на болката още на втората - третата седмица. Максимална ефективност се постига при прием от три месеца.

Препоръчвам на моите пациенти  Flex Code като много ефективен продукт по отношение на съдържание и концентрация на активните вещества, предлаган в течна форма с максимална усвояемост.”

Д-р Яна Дамянова
Специалист по физикална медицина и рехабилитация, мануална терапия
МДЦ-ИСУЛ "Царица Йоанна"
0888 904 713
02/ 9432 406  ; 02/ 9432 298  Налично в аптеките